Камелия срина Преслава публично относно "Пайнер"! Ками изрече тежки думи за Преси, които могат да наранят всекиго!

Ветеранката в българския поп-фолк Камелия направи на пух и прах една от най-големите звезди сред колежките си Преслава. Ками обвини директно изпълнителката на "Режим неприлична", че вината за западането на музикална компания "Пайнер", а оттам и на целия жанр, е точно Преслава. Според Камелия, с изграждането на Преси като звезда е започнало началото на края за "Пайнер". Изпълнителката на "Луда по тебе" въобще не харесва двойнствения стандарт, който се налага в компанията през последните години, пише агенция ПИК. Виновникът за този стандарт обаче е точно Преслава, счита Камелия.

[caption id="attachment_311088" align="alignright" width="300"]Kami-Presi Камелия и Преслава от времето, в което все още не бяха на нож[/caption]

Русокосата красавица даже стига още по-далеч. Тя дори се осмелява да критикува работата на колежката си от Добрич. Камелия счита целия поп-фолк образ на Преслава, изграден с цената на много години, за твърде комерсиален, научи Kliuki.bg.

"Преслава не цели създаване на качествена музика, а работи единствено за собствена облага, т.е. печелене на пари.", отсича Ками по адрес на своята колежка.

Всъщност на Камелия не й се нрави фактът, че Преслава бе силно лансирана от продуценти и Митко Пайнера. Докато други като нея са били оставени на течението и сами са си пробили път в жанра, печелейки публиката на своя страна. Именно това има предвид новата тв водеща под "двоен стандарт". Вярно е, че на Преслава й бе направена прекалено голяма реклама и й беше осигурен най-качественият екип на "Пайнер" преди 10 години, но дали Камелия все пак не прекали с тези свои така остри думи?!

В никакъв случай не можем да определим изказването на Камелия като завист, защото нейната слава не е по-малка от тази на Преслава. Почитателите на Ками са многобройни и без лансирането от "Пайнер". Затова възниква основателно въпросът дали блондинката не е права да се чувства онеправдана.