Росица Пейчева не издържа на злостните коментари и за да защити себе си и децата си писа във Фейсбук

Росица Пейчева не издържа на одумките и се обърна към всички от страницата си във Фейсбук!

Певицата, чийто бивш съпруг взе фаталното решение да се прости с живота си и то на публично място, проговори. Изпълнителката на „Пайнер” взе безпрецедентното решение да обясни подробно каква е нейната истина, безкрайно огорчена от хилядите слухове по жълтата преса и одумките в града й.

Росица Пейчева не само е трябвала да преживее здравословни проблеми, но и домашно насилие, развод и хорските приказки, научи kliuki.bg. Бащата на двете й деца се обеси недалеч от детска ясла и се заговори, че го направил от мъка по нея.

Хората едва ли не я обвиняваха, че била безучастна към мъката му. Децата й били съсипани от загубата и се нуждаели от психолог. Кариерата на бившия й се разпаднала заради проблемите им и какво ли още не.

Всички спекулации принудиха за първи път народна певица да занимае хората с най-големите болки и тайни на личния й живот. Досега почитателите познаваха Росица Пейчева като вечно усмихната красавица, която дава нов живот на българския фолклор.

Истината обаче е доста по-различа от фасадата и в пъти по-болезнена. Чаровницата всъщност е една от хилядите тормозени жени у нас. Дълго време е била поредната отчаяна съпруга, която търпи тормоза на мъж – алкохолик. В крайна сметка проявява безкрайна смелост и напуска бащата на децата си. Вместо подкрепа обаче, сега получава скандални обвинения, че е отговорна за смъртта му.

Ето изповедта на Росица Пейчева от първо лице: rosi rosi 2