Борислав от „Къртицата” като нищо ще е следващият номиниран от зрителите

Борислав от „Къртицата” тотално се изложи по отношение на бившата си изгора Индира.

Красавецът успя да направи невъзможното в реалитито – да накара зрителите да намразят някого повече от колкото Емил Русев, видя kliuki.bg Вместо да събира много „ох” и „ах” от загорели фенки, атлетичният мъж рискува да обере най-големия отрицателен вот на зрителите.

Причината е проста и си има име – Индира. Сладострастникът Борислав не просто заряза тази, по която уж беше полудял... Не просто хукна след друга фуста... А направо изрази отвращението си към тази, с която до скоро дели една постеля!

Самопровъзгласилият се за мачо загуби всеки шанс да спечели реалитито, освен, ако не е избраният за Предател. Няма начин зрителите да го подкрепят след видеото, в което Ивайла и Марина Мицич го критикуват за поведението му, а той оправдава

Двете дами трябваше подробно да му разяснят защо Индира се е държала по този начин с него в последно време. Той обаче се защити с факта, че не искал да играе пред камерите. Бившата му любима уж имала хубави качества, уж не искал да я наранява, ама на каква се била правила?!

За семейството си говорела, провокирала го и отгоре на всичко понякога го...отвращавала!

Изглежда Борислав от „Къртицата” има страшно високо мнение за себе си или откровено не мисли като говори. А защо не – и двете заедно! Няма начин и няма човек, който да му симпатизира след подобно изказване, дори и да не обича любовни истории в приключенски реалитита.

[caption id="attachment_311114" align="aligncenter" width="300"]Боли повече от ухапване на скорпион Боли повече от ухапване на скорпион[/caption]

Двама души обаче със сигурност ще си отдъхнат, ако им пуснат тези думи на следващия лайф. Семейство Русеви с радост ще установят, че Емо вече не е най-мразеният в оуто!

Виж какви ги наговори Борислав от „Къртицата” във ВИДЕОТО ТУК!