Ваня Цветкова съвсем е луднала по чаровния си колега Асен Блатечки!

53-годишната актриса Ваня Цветкова буквално оглупя от любов. По 13 години по-младия от нея Асен Блатечки, заради когото се подложи на зверски процедури за подмладяване и разкрасяване. Парализирана от страх, че може да изглежда като лелята на чаровния си колега, Ваня Цветкова си причини нещо доста болезнено - смени си кръвта.

И макар че самата Ваня Цветкова да обяснява, че не е усещала дискомфорт или болка, запознати разкриват, че са й извличали на няколко пъти кръв от вената, която се обработва, пълни се с кислород и се инжектира обратно, само че на точно определени места по лицето, ръцете и шията. Което според свидетели си е доста болезнено и трябва да имаш истинска причина да го направиш. Докато Ваня Цветкова няма. Защото вече се е подложила на редица операции и подобрения на визията си, че дори е лягала под скалпела, за да й опъват бръчките.

[caption id="attachment_311126" align="alignright" width="300"]Ваня Цветкова се подлага на какво ли не, но още няма успех с Асен Блатечки Ваня Цветкова се подлага на какво ли не, но още няма успех с Асен Блатечки[/caption]

Днес обаче, когато се съгласи да журира в шоуто "България търси талант" и трябва да седи рамо до рамо с обожавания от нея Асен Блатечки, Ваня Цветкова направо се смахнала, разкриват хора от предаването. Тя довеждала всички до истерия с непрекъснатите си изисквания и капризи, и побърквала гримьорите. Които по думите й, били длъжни да я направят поне с десет лета по-млада.

Ваня Цветкова непрекъснато дрънкала и осветителите в залата да хващат лицето й само от определен ъгъл - така, че да не личи дори една миниатюрна бръчица под очите й, камо ли по останалата част на лицето.

Макар да се скъсва от разкрасителни и подмладяващи процедури и операции обаче, Ваня Цветкова не може да се похвали с кой знае какъв интерес от страна на Асен Блатечки. Актрисата става все по-настъпателна в поведението си спрямо него, постоянно търси физически допир и удостоява единствено него с внимание, но уви.

"Дреме му на Асен Блатечки за Ваня Цветкова! Той я възприема като колежка и нищо повече. А и няма как да си падне по кака си", шегуват се хора от предаването.