Галена ще има много проблеми в "Пайнер" съвсем скоро! Това личи по враговете, които си създаде!

За зла своя участ, Галена може да си изпати жестоко от лошите отношения, които си е създаде през годините със свои колежки, но не кои да е, а точно най-великите не само в "Пайнер", а и в целия поп-фолк. Ветеранките в жанра са набрали много сериозно на Галена и готвят преврат срещу нея с цел свалянето й от върха в компанията.

Камелия, Ивана и Глория са в основата на всичко, пише Skandalno.net. Те отдавна не харесват Певицата на 2013 година и правят всичко по силите си за нейната детронация. Трите са недоволни от лансирането на Галена през всичките тези години, без тя изобщо да е показала и грам певчески данни. Според тях, изпълнителката на "Утешителна награда" не заслужавала цялата тази слава и те щели да прекъснат несправедливостта.

[caption id="attachment_311145" align="alignright" width="300"]Галена ще бъде "приземена" от свои колежки Галена ще бъде "приземена" от свои колежки[/caption]

Глория, Ивана и Камелия са привлекли на своя страна и други колежки, чиито имена все още не са ясни. Те даже стигат още по-далеч, смятайки да свалят Галена изцяло от екрана на телевизия Планета и съответно "Пайнер". Доста амбициозна идея, която обаче не е непосилна. И трите се ползват с голям авторитет в поп-фолка и думата им тежи много. Почитателите им са многобройни и въпреки лансирането на Галена, феновете на гореспоменатите певици са даже повече и по-трайни.

Всичко това може да се окаже пагубно за Галена. Камелия пък не за първи път се обяви срещу своя колежка. Тя изрече тежки думи и по адрес на Преслава, както Kliuki.bg вече писа. Явно на големите имена в "Пайнер" хич не им се нрави славата на Галена и Преслава, които заедно с Анелия държат върха в компанията през последните години.

Едва ли Митко Пайнера би се лишил изцяло от Галена, но за да си няма проблеми, може би ще поспре малко с изкуствената реклама на тази певица, защото наистина започва да идва в повече не само на колежките й, но и на почитателите.