Преслава ще има да бере много ядове с бащата на Жоро Бирмата!

Певицата Преслава ще има да бере много ядове с бащата на любмия си Жоро Бирмата. За никого не е тайна, че откакто Преслава и синът му се залюбиха, старият Бирма място не може да си намери от яд и прави всичко възможно, за да раздели Жоро от Преслава. Последната мръсотия, която старият бизнесмен направил, бил да не покани Преслава на своя юбилей. Това разкриха приятели на Жоро Бирмата, втрещени от постъпката на баща му.

[caption id="attachment_311227" align="alignright" width="300"]Таткото на Бирмата категорично е решил да го отдели от Преслава Таткото на Бирмата категорично е решил да го отдели от Преслава[/caption]

Нещо повече - бизнесменът не само не поканил Преслава на рождения си ден, ами решил да го играе още по-гадно и поканил нейната колежка Ивена. И не само, за да забавлява него и гостите му, а и за да подбутне сина си съм нея. Припомняме, че именно Ивена беше гадже на Жоро Бирмата доста преди Преслава, а татко му никога не е крил искрените си симпатии към нея.

Той мечтаел именно Ивена да стане негова снаха, защото смятал, че има много повече качества и е много по-стойностна като човек от Преслава. Засега обаче Жоро Бирмата няма никакво намерение да зарязва любимата си, за която татко му се бъзикал, че е заприличала на "манекен от концлагер".

За щастие на Преслава обаче, Ивена също не могла да отиде на рождения ден, тъй като автомобилът й закъсал по пътя и се наложило да го откарат за спешен ремонт. Така бащата на Бирмата не успял да изпълни докрай пъкления си замисъл, но продължавал да таи надежда, че Ивена и синът му някой ден ще преоткрият чувствата си.

До момента Преслава не е коментирала официално връзката между гаджето си и Ивена, която твърди, че от много време насам с Бирмата са само добри приятели и нищо по-специално.

Близки до Преслава обаче знаят колко е ревнива тя и са категорични, че историята на Бирмата с Ивена изобщо не е по вкуса на певицата, пък дори и да е била в миналото им.