Нервите на Виктор Николаев не издържаха, развика се на колежката си!

В сутрешния блок на Нова телевизия става все по-напечено, а причина за това са обтегнатите отношения между Виктор Николаев и Ани Цолова. Дългогодишните екранни партьори са изнервени до краен предел, а първият, който не издържа и се развика, бе кроткият Виктор Николаев.

Водещият не на шега скочи със скандал върху Ани Цолова и й забрани да продължава да се държи с него като със свой подчинен. Вината за скандала е на самата Ани Цолова, която от доста време насам буквално "ядяла черния дроб" на колегата си. Тя била бясна от отсъствието на Виктор Николаев почти през целия февруари и началото на март, когато той бе в полагаем отпуск, а после се разболя.

[caption id="attachment_311277" align="alignright" width="300"]Виктор Николаев предупреди Ани Цолова да не се прави на негова шефка Виктор Николаев предупреди Ани Цолова да не се прави на негова шефка[/caption]

"Ани Цолова се изнерви и когато Виктор Николаев се върна на работа започна да му прехвърля всички отговорности. Тя спря да се заминава изцяло с прегледа на печата, нарежда му какви гости да се канят, но не помага изобщо и дефакто си даде почивка", разказват служители от екипа на сутрешния блок.

В началото Виктор Николаев проявил разбиране и се нагърбвал с цялата отговорност за предаването, но тези дни не издържал. "За да се заеме с прегледа на сутрешния блок съвсем сам, Виктор Николаев трябва да идва на работа цял час по-рано, за да прочете пресата и да качи по-важните новини на проектора. Това отнема много време и той не може да си отспи добре. Затова и в студиото после изглежда изморен", коментират колегите му.

Всичко това дало своите отражения и Виктор Николаев поставил Ани Цолова на мястото й с подобаващ тон. Заявил й, че тя му е колежка, а не началничка и че не се е разболял по свое собствено желание.

"Напрежението между тях нарасна и от това, че рейтингът им взе да намалява и нищо чудно в скоро време конкуренцията им от Би Ти Ви да ги надмине", заключват от екипа на "Здравей, България".