Мария няма да се появява вече на Наградите, ако не започне отново с участията си, зарече се Митко Пайнера! Хубавицата е отхвърлена по отношение на печелене на призови статуетки, но все пак остава в компания "Пайнер"

Фолк дивата Мария трябва да забрави за награда от телевизия Планета занапред. Самият Митко Пайнера е заявил, че Мара Отварачката оттук нататък няма да печели статуетки в музикалната му компания, пише Skandalno.net. Собственикът на компанията нямал нищо против Мария, но той взел решението за нейното игнориране от светския живот на "Пайнер" заради отказа на певицата да ходи по участия в нощни клубове, както правят всички нейни колежки, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_311323" align="alignright" width="300"]Мария повече няма да печели награди, отсече самият Митко Пайнера Мария повече няма да печели награди, отсече самият Митко Пайнера[/caption]

Мария твърдо отказва да се върне към предишния си начин на живот с обикаляне на дискотеките и разбит дневен режим. Откакто започна романсът й с Християн Гущеров, фолк дивата придоби самочувствие, което я изкара извън пределите на "Пайнер". Затова тя реши, че може да приключи с участията си и да се съсредоточи само върху правенето на песни.

Разбира се, никой не може да я принуди да обикаля клубовете, но този нейн отказ ще й коства много от Митко Пайнера за Годишни награди на Планета оттук нататък. Той е категоричен, че за да печелиш награди в компанията му, трябва да си близо до народа, което се постига с участията. Затова няма да кани повече Мария на церемонията и затова занапред тя нямало да спечели нито една награда, както и да присъства на връчването им.