Миро вече не се надявал на семейство, той се виждал като стар ерген! Цели четири пъти певецът правил опит да не остане сам завинаги, но ввсичките пъти ударил на камък!

Българската поп звезда Миро не мисли, че някога ще се ожени и че ще има наследник. Причината за негативизма на певеца се корени в проблемите му с жените от години насам. Той призна за агенция ПИК, че е правил цели четири опита да се задоми, но всичките са били неуспешни. Причината за провалите не е липса на любов, а съвсем друго, убеден е изпълнителят на "Губя контрол".

Поп певецът бил от хората, които лесно се влюбват, признава самият той. Малко добро отношение от една жена и веднага мислел за нея като за постоянна партньорка. Може би там е грешката на Миро. Жените обичат сигурността, но не и свършения факт, в какъвто понякога журито от "Гласа на България" превръща любовта.

[caption id="attachment_311331" align="alignright" width="300"]Щастието на Миро в личен план обречено на провал Щастието на Миро в личен план обречено на провал[/caption]

Миро е предлагал на четири дами да станат негови съпруги. Всичките му отказали, защото не вярвали, че той е способен на дълготрайно обвързване. Бившата звезда на "Каризма" много страда, че жените не взимат насериозно предложенията. Те смятали, че с този начин на живот е немислимо да се получи отговорен баща и съпруг от Миро. Певецът постоянно пътува из България и участва в най-различни предавания. Не такъв мъж бил необходим на въпросните дами. Явно Миро наистина е попаднал на доста сериозни жени, които не си падат по динамичния живот.

Така един ден Миро просто спрял с опитите и решил да си изживее живота сам, научи Kliuki.bg. Родителите му повече от всичко искали да го видят с дете на ръце, но самият певец вече не се надява това да се случи. Наскоро той навърши 38 години и времето за семейство лети безмилостно за Миро.