Жаси от „Сделка или не“ вече си има детенце

Жаси от „Сделка или не“ вече си има детенце
5 (100%) 5 votes

Жаси от „Сделка или не“ вече си има детенце!

Красивата и чаровна асистентка на Румен Луканов – Жаси, която познаваме от участието й в „Сделка или не“, вече е майка на малко момченце. Жасмина Тошкова е избрала Заки за име на първородният си син. Това е името и на дядото на Жаси по бащина линия. Бебето на красавицата тежи 3, 150 кг. и е висок 51 см.

Жасмина в очакване на първото си дете

Жасмина в очакване на първото си дете

По информация от „Lifestyle.bg“ и „BNEWS“ бебето и майката са в добро състояние и всичко е минало много добре.

Жаси стана роди момченце

Жаси стана роди момченце

Жаси имаше дълга любов с бизнесмена Марио Петров, но от около две години тя поддържа сериозни отношения с мъж, за когото се знае много малко. Казва се Хари, на години е почти колкото Жаси и не участва много по публични мероприятия, не обича медийните изяви, дочу Kliuki.bg.

Тандема Жаси и Румен Луканов

Тандемът Жасмина Тошева и водещият Румен Луканов

Жаси е неизменна част от „Сделка или не“ по Нова ТВ. Румен Луканов и Жасмина са добър тандем. Извън предаването за хубавицата се знае малко. Тя не е от провокативните красавици, които се забъркват често в скандали, рядко попада в обектива по време на медийни събития, партита или други мероприятия.

Пожелаваме на Жаси щастливо майчинство, радостни моменти с малкия Заки и любов в семейството. Това са нещата, които всъщност правят един човек щастлив.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жаси от „Сделка или не“ вече си има детенце”

  1. НА ЖАСИ ПОЖЕЛАВАМ ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА ,ДА СТИГНАТ БРАКА СИ КАТО МЕН ,ТАЗИ ГОДИНА ПРАВЯ 55 Г. ЗАЕДНО С МОЯТА ПОЛОВИНКА , ТЕ ДА НИ НАДМИНАТ С ГОДИНИТЕ. ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ И ВНУЦИ ДА ОТГЛЕДАТ .

Добавете коментар