Мел Гибсън и Оксана се съдят!

Актьорът Мел Гибсън и Оксана продължават войната помежду си и след като вече не са двойка, научи Kliuki.bg. Ако първият път в съда Мел Гибсън нямаше много плюсове в своя полза, сега той предявява права към отглеждането на общото им дете. Двамата с Оксана създадоха момиченце, което сега е на 4 годинки и се казва Лусия.

Момичето живее с Оксана, но поради големите разходи в съда, докато се разделяше с холивудската звезда, сега Оксана е доста притеснена финансово. Това е причината Гибсън да търси повече права върху детето. Оксана обаче счита, че засега той прави достатъчно и не мисли да му позволява да има повече права върху Лусия.

[caption id="attachment_311410" align="alignright" width="300"]Мел Гибсън и Оксана се съдят Мел Гибсън и Оксана се съдят[/caption]

Руската пианистка не може да поддържа високия стандарт на живот, който има Мел Гибсън има, и това я притеснява, но тя е решена да се бори докрай за детето си. Интересно как звездата Гибсън смята, че ще отделя внимание за детето, защото той освен че е много зает с ангажименти, е и доста по-възрастен от Оксана и едва ли може да е толкова зает с всички грижи за все още малката си дъщеричка Лусия.

След бурната си любов, Оксана и Мел Гибсън вече дълго време не могат да се помирят, границата между любовта и омразата е съвсем тънка, пишат и от изданието "Всеки ден". Дано поне за споровете около момиченцето намерят някакъв общ език, защото е жалко едно дете да става свидетел на омразата между родителите си.