Емил Кошлуков го доказа: Човек дори добре да живее – се жени!

Емил Кошлуков го доказа: Човек дори добре да живее – се жени!
5 (100%) 4 votes

Един от заклетите ергени у нас ще се жени – става въпрос за Емил Кошлуков

Кошлуков е известен с ергенския си живот и свободата в личен план, която винаги е демонстрирал. Официално той от години не живее с майката на вече порасналата си дъщеря Алис. Бившата му жена Наталия и детето му са в щатите от години. Там Наталия има сериозна професия и по думите на Емил Кошлуков – той общува с детето през ваканциите и имат близки отношения с Наталия все още, никога не са имали конфликти след раздялата, научи Kliuki.bg.

Емил Кошлуков вече няма да бъде един от заклетите ергени у нас

Емил Кошлуков вече няма да бъде един от заклетите ергени у нас

Скоро политикът, журналист и светски човек Емил Кошлуков ще стане на 49 години. Преди това обаче той е решен да мине под венчило, както пишат и във „Всеки ден“. За новата му голяма любов се знае, че е от Бургас и има свой бизнес.

Задава се сватба

Задава се сватба

Преди време на работна среща Кошлуков се запознал с дамата и любовта им пламнала мигновенно. Оттогава те често пътуват между Бургас и София, за да се виждат.

Очаква се през есента двамата влюбени да си кажат „да“. Вероятно тържеството ще се състои на южното ни черноморие. Бъдещата съпруга на Емил Кошлуков била от хубаво и заможно семейство и била истински щастлива от новата си любов. За бъдещия младоженец знаем много, но той продължава да ни изненадва. Малцина са очаквали точно на него да му се случи сватба скоро, защото е известно, че ергенският начин на живот много му харесва. Но както са казали хората – човек дори добре да живее – се жени! Дано бъдещото семейство е щастливо и задружно!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Емил Кошлуков го доказа: Човек дори добре да живее – се жени!”

  1. Emille Boev

    мар. 30. 2014

    КОШЛУКА Е ГЕЙ ОЩЕ ОТ СТАРОЗАГОРСКАТА ПАНДЕЛА И ИМА ПОСТОЯНЕН СЪРБЕЛ НА СФИНКТЕРА!

  2. Име (задължително)

    юни 22. 2014

    Много щастие!

Добавете коментар