Брад Пит иска да е с Анджи постоянно - да, самият той го признава

Явно животът, децата и любовта у дома не са достатъчни за верния Брад, научи Kliuki.bg. Той казва в свое интервю, че много би се радвал с Аджелина Джоли отново да могат да участват заедно в снимките на някой нов филм. Както във времето, когато се запознаха на снимачната площадна на филма "Г-н и Г-жа Смит". Тогава целият свят очакваше ще има ли интрига в реалния живот между най-красивата жена и най-желания мъж. И то се случи, пламна такава любов, че създадоха семейство, отглеждат шест деца и явно не са си омръзнали, защото продължават да искат да са постоянно заедно, противно на мненията, че работата и любовта не е добре да се смесват. Явно Брад и Анджелина Джоли са истинско изключение в много отношения.

[caption id="attachment_311503" align="alignright" width="300"]Брад Пит иска да е с Анджи постоянно Брад Пит иска да е с Анджи постоянно[/caption]

Самият Брад Пит казва, че с Анджи имат много идеи, но не знае колко от тях ще могат да реализират. Брад Пит сам разказва, че да даде живот на децата на Анджи е най-смисленото нещо, което е правил, и той наистина й се възхищава, защото тя за него е най-прекрасната жена и майка, която той познава. Наистина такава любов, отдаденост и уважение са пример за много хора по света. Ако Анджелина Джоли е истинска жена, защото е отдадена на грижите за повече деца, то Брад Пит е не просто символ на желания мъж, а образец за достоен такъв, който уважава и подкрепя половинката си.