Голямата измама на Бориса Тютюнджиева бе разкрита от Индира Касимова!

Разкриха голямата измама на красавицата Бориса Тютюнджиева и неминуемо лъсна въпросът тя ли е Къртицата в едноименното шоу по телевизия ТВ7. Съмнението се породи у танцьорката Индира Касимова, която изобличи лъжата на Бориса Тютюнджиева, макар вече да не е част от предаването.

На първо място Индира постави фактологическата лъжа на Бориса Тютюнджиева, която е родена на 11-ти октомври, а в анкетната карта на предаването е написала, че е родена на 11-ти януари. Което от зодия Везни, моментално я превръща в зодия Козирог. Лъжа, чиято цел е неизвестна, поне засега.

[caption id="attachment_311479" align="alignright" width="300"]Бориса Тютюнджиева ли е Къртицата?! Според Индира Касимова твърдо да! Бориса Тютюнджиева ли е Къртицата?! Според Индира Касимова твърдо да![/caption]

Другата изобличена лъжа на Бориса Тютюнджиева е твърдението й, че никога не се е виждала със Силвестър Сталоун. След като в свое собствено интервю през 2011 година тя е категорична, че двамата са били отседнали в един и същи хотел, докато течаха снимките на "Непобедимите". После обаче тя отрича това си изказване и твърди, че не е и виждала очите на Роки.

Бориса Тютюнджиева дори се закани да заведе дело срещу Емил Каменов, защото никога не се била срещала със Сталоун. Изненадващо обаче вчера отново заяви в предаването, че е виждала Роки в хотела си и двамата пили кафе по едно и също време, но настанени на различни маси. Кое от двете й твърдения е истината, питат се и участниците, а и зрителите на "Къртицата". И възможно ли е самата Бориса Тютюнджиена да е Къртицата?!

Според Индира Касимова това е много вероятно и тя е готова почти да се обзаложи в ролята на Бориса Тютюнджиева в шоуто. Според продуцентите обаче и редактора Ники Николов, в предаването е позволено всичко, включително и лъжите. Затова Бориса Тютюнджиева не е извършила нищо странно или нередно.