Ще има последици от това отношение към Ахинора, заканват се очевидци!

Малката и талантлива Ахинора от предаването "Големите надежди" по Нова телевизия е подложена на системен и чудовищен тормоз. Това съобщиха побеснели зрители и очевидци на случващото се с малката сладурана, която е водеща на шоуто, редом с Драгомир Симеонов.

Ако Драгомир Симеонов е мъж в разцвета на силите си обаче, то Ахинора е едно малко дете. И макар че упорито отказва да разкрие годините си пред камерата, то тя не надхвърля 4-5 лета и това е очевидно. За крехката си възраст Ахинора е подложена на голям тормоз от сценаристите и продуцентите на шоуто, а умората й е изтощителна.

[caption id="attachment_311485" align="alignright" width="300"]Ахинора е прекалено натоварена с работа и няма да издържи дълго на напрежението, тревожат се дори зрителите Ахинора е прекалено натоварена с работа и няма да издържи дълго на напрежението, тревожат се дори зрителите[/caption]

Ахинора била принудена да учи реплики по цял ден, за да не се изложи до водещия Драгомир Симеонов. Момиченцето репетирало докато съвсем изгуби сили и често пъти продължавало да повтаря заучени реплики или имена на песни и участници, дълго след като си тръгне от работното място.

"Това е недопустимо. Ахинора е експлоатирана като добиче. А тя е едно чувствително и отговорно дете, и ако се случи да забрави дори една дума от сценария, го приема болезнено и много тежко. Не иска дори да излезе на сцената в такъв момент. Жестоко е малко дете да бъде подлагано на такъв зверски труд, та те я изтощават напълно", възмущават се очевидци на случващото се, а възмутени зрители дори вече са се заканили да се обадят в институциите за закрила на децата.

Много вероятно е Нова телевизия всеки момент да бъде подложена на проверка относно работата си с малката Ахинора и това, което изисква от момиченцето. Защото свидетели са убедени, че относно документацията и назначаването й в предаването, всичко е уредено, но продължителността на работното време на Ахинора със сигурност не отговаря на възрастта й.