Камелия избра враг номер едно на Митко Пайнера за най-великата певица на поп-фолка

Най-провокативната фолк дива Камелия се оказа голям фен на Десислава. Това стана ясно от "Поверително от NL", където Ками посочи за най-добрия глас в целия поп-фолк от началото му досега точно Деси. Блондинката била впечатлена от своята бивша колежка в "Пайнер" още от самата й поява. Гласът на изпълнителката на "Мъжете всичко искат" е божествен, а като запее народни песни, наставало истинско чудо, признава Камелия.

Думите на новата тв водеща обаче със сигурност най-много не са се понравили на Митко Пайнера. Той и Десислава изпаднаха в лют скандал малко след избора на Деси за Певица на годината преди време, в резултат на което хубавицата напусна музикалната компания и оттогава не иска да чуе за нея или за собственика й. Пайнера даже се оказа доста заядлив и съди певицата за злоупотреба с фирменото име ДесиСлава. Затова оттогава блондинката официално се подвизава с името Десислава, макар публиката все още да я разпознава със старото наименование.

[caption id="attachment_311520" align="alignright" width="300"]Камелия с пореден удар по Митко Пайнера Камелия с пореден удар по Митко Пайнера[/caption]

Митко Пайнера и Десислава все още таят ужасни чувства един към друг и това едва ли ще се промени някога. Изявлението на Камелия обаче идва като студен душ за нейния шеф. Тя не посочи някоя от "Пайнер" за най-добрия глас, както биха сторили всички други нейни колежки от компанията. Нещо повече. Ками избра за най-великата тази, която се подигра на Митко Пайнера в лицето, показвайки му че и без неговата фирма е успешна и обичана от народа, както се вижда от кариерата на Десислава в последните 11 години.

Митко Пайнера обаче вече свиква да получава удари под кръста от Камелия. Kliuki.bg припомня, че наскоро тя го разкритикува жестоко и по отношение на Преслава и огромната реклама и пари, които се вложиха в нея през годините, с което се съсипа качеството на работата в "Пайнер". Очакваме отговора на Митко, защото Ками започва наистина да прекалява в неговите очи.