Асен Блатечки остана буквално без думи от случилото се!

Любимият актьор на 90 процента от тийнейджърките, а и техните каки - Асен Блатечки остана буквално втрещен от неочакваното признание, което получи. При това пред очите на стотици хора в залата на "България търси талант" и хиляди зрители пред екрана.

Асен Блатечки остана без думи от прочувственото признание и обяснение в голяма любов на варненката Петрана Александрова, което зрителите на шоуто ще могат да видят тази вечер. Петрана, или както тя сама се нарече - Пепи шемета, се изправи пред журито и цялата зала с любовното си обяснение към Асен Блатечки, интересно оформено в стихотворна форма.

[caption id="attachment_311525" align="alignright" width="200"]Асен Блатечки зяпна от изненадата на варненката Петрана Александрова Асен Блатечки зяпна от изненадата на варненката Петрана Александрова[/caption]

Под формата на рими, Пепи шемета призна на Асен Блатечки, че ако наистина човек има втори живот, то тя без колебание би го изживяла с мъж като него. Залата избухна в смях, а самият Асен Блатечки остана с ококорени от изненада очи. След което, разбира се, прояви типичното си чувство за хумор и зарадва влюбената Петрана с една от най-чаровните си усмивки.

Отдавна вече е ясно, че Асен Блатечки е любимецът на България в шоуто, защото изобщо не си придава важност, а щедро раздава съгласието си на участниците да преминат във втория кръг на "България търси талант". За разлика от него, колежката му Ваня Цветкова е далеч по-критична и го играе Цербера на предаването.

Асен Блатечки обаче има и друга причина да е така усмихнат и благосклонно настроен и тя е, че е влюбен в красивата Диляна Попова, с която живее официално вече близо половин година. Асен Блатечки призна всичко на съпругата си Катерина Горанова и й поиска прошка заради връхлетялата го любов, пред която всички са безсилни.

Говори се и, че Диляна Попова вече чака бебе, но каква е истината по въпроса, засега знаят само тя и Асен Блатечки.