Ани Салич е бясна, защото това за нея си е жива подигравка!

Най-известната водеща в България - Ани Салич е направо бясна и не може да си намери място от гняв. Защото новите й шефове от Нова телевизия се подиграха с нея, или поне това е категоричното мнение на бившото лице на Би Ти Ви новините.

Ани Салич сама разкри преди време, че е приела поканата за работа на Нова телевизия и е напуснала Би Ти Ви, защото там й режели редовно "крилцата" и й пречели да се развива така, както тя самата желае. Кошмарното за Ани Салич обаче е, че същата история се повтори и с новите й работодатели.

[caption id="attachment_311635" align="alignright" width="300"]Ани Салич е бясна, за нея това е жива подигравка. Но се опитва да се държи на положение Ани Салич е бясна, за нея това е жива подигравка. Но се опитва да се държи на положение[/caption]

Наскоро се разбра нещо, което накара Ани Салич да си изпусне нервите пред най-близките си колеги и приятели. А то е, че вместо тя да се сдобие с дългоочакваното си авторско предаване, с такова наградиха колежката й Даниела Тренчева. Даниела получи благословията на собствениците на Нова телевизия и ще се изявява като топ водеща в предаване за хората и проблемите в малките села и градове, а и става автор на новото предаване "Ничия земя", стартиращо тази събота.

"Ани Салич е бясна с право. Тя вече е дала всичко от себе си като водеща на новини и иска да се развива в друго поприще на телевизията, което е нормално за възрастта й. Тя отдавна е пръхвърлила 40-те и не може да се задоволи с това, с което биха се примирили начинаещи репортерки и водещи. Залагаше много на преместването си в Нова телевизия, а ето, че и тук я измести друг", коментират служители на Нова телевизия, свидетели на заслуженото недоволство на Ани Салич.

Засега обаче хора от телевизията отричат да има каквото и да било напрежение между двете журналистки Ани Салич и Даниела Тренчева, а самата Ани Салич дори се успокоявала с факта, че Даниела е много по-стар кадър на телевизията от нея и е редно първо тя да бъде възнаградена за работата си.

Надеждите на Ани Салич обаче не умират и тя продължава да чака реализацията на своето благотворително шоу с родни звезди.