Мария отдавна търсила човека, който да се държи с Марая като със собствено дете

Причината фолк дивата Мария да бъде с Християн Гущеров не е пари, както мнозина смятат. Не е и любов обаче. Истинската причина е дъщеричката й Марая. Когато Димитър Андонов остави певицата, Мара Отварачката се е зарекла да осигури сплотено семейство на детето си и именно това е било водещото при избора на нов партньор в живота, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_311800" align="alignright" width="300"]Мария държи Гущеров заради Марая Мария държи Гущеров заради Марая[/caption]

Наскоро Мария сподели в интервю, че би била с Гущеров дори да няма пукната стотинка. Мнозина тогава не повярваха на думите й, но истината е, че всяка майка търси най-доброто първо за детето си и после за себе си. Християн се отнасял великолепно с Марая. Двамата всяка вечер си играели, сглобявали лего, оцветявали детски книжки и други забавни неща. Момиченцето даже вече наричало "татко" бизнесмена.

Много са упреците към Мария. Повечето я обвиняват, че е златотърсачка. Дали е така, всеки има своето становище по въпроса, но в случая тя постъпва като всяка майка. Едва ли е лудо влюбена в Гущеров, както твърди, но след като детето й се чувства добре с този човек, нормално е тя да бъде точно с него. Дотук Марая е изгубила шанса да живее с родителите си заедно, тъй като те се разделиха доста бързо. Дали Християн ще запълни докрай празнината в детството на момиченцето?!