Димитър Найденов е утешаван вече месеци наред от красавица, след като Гого почина

Голямата трагедия с Георги Найденов - Гого ще остане завинаги отпечатък в сърцето на неговия син Димитър. В тези тежки за него времена Митко все пак е успял да намери утеха в нещо или по-скоро в някого. Приятелката му Мариана Пашова е неотлъчно до него и му помага да превъзмогне болката от загубата на своя татко, научи Kliuki.bg.

Момичето е 30-годишно и е с много чиста и благородна душа. Тя искрено обича Димитър Найденов, с когото се вижда от миналата година. Двойката е много щастлива и дори е обмисляла брак, но тогава се случи жестоката трагедия с Гого и плановете се изменили.

[caption id="attachment_311821" align="alignright" width="300"]Синът на Гого (вляво) по време на погребението на баща си Синът на Гого (вляво) по време на погребението на баща си[/caption]

Самият музикант от "Фамилия Тоника" много е харесвал Мариана и изцяло е одобрявал любовта на сина му с нея. Той е виждал в тази дама идеалната снаха, но уви, той така и не доживя да я види като част от семейството си. Мариана Пашова действително е интелигентна жена. Тя работи като следовател в Червен бряг, пише "Шоу". Самата й реакция след гибелта на Гого показва, че е много стойностен човек, защото помага и утешава с всички сили Димитър Найденов.