Ева Лонгория не смята да ражда нито сега, нито когато и да било

Великолепната Ева Лонгория категорично отказва да стане майка, пише Blife.bg. Причината е в липсата на любов, която тегне върху живота на актрисата. В момента тя излиза с Хосе Бастон, но не е сериозно и със сигурност не е влюбена в него. Всъщност Ева е изгубила всякаква надежда да се влюби и именно затова не мисли да роди някога. За нея бебето е плод на любовта между двама души и без да го има това няма никакъв смисъл да се създава човешки живот.

[caption id="attachment_311889" align="alignright" width="300"]Ева Лонгория се отказа от майчинството Ева Лонгория се отказа от майчинството[/caption]

Ева Лонгория наскоро навърши 39 години, но това въобще не я притеснява. Тя е на мнение, че не децата осмислят живота, а самият човек си го прави такъв, какъвто желае да бъде, научи Kliuki.bg. Красивата актриса желае семейство, но при нея това не се препокрива с деца. Освен това едно раждане би навредило много на фигурата й, а именно тя й спечели толкова много слава през всички години дотук.

Очевидно в Ева Лонгория го няма майчинското чувство. Онова, което задейства грижовността в жената. Има и такива дами, разбира се. Напредването на възрастта въобще не притеснява звездата от "Отчаяни съпруги".