Слави Трифонов излязъл извън кожата си, помел студиото и изрекъл проклятие!

За никого не е тайна темпераментният и избухлив характер на Слави Трифонов. Обикновено обаче той се ограничава до люти скандали и крясъци към служителите си и хората от екипа на "Шоуто на Слави". Тези дни обаче шоуменът ударил тавана като изрекъл истинско проклятие. Това съобщава вестник "Уикенд", осведомен от хора от обкръжението на Дългия.

[caption id="attachment_312043" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов не може да се примири, че не друг, а омразният му Къци го имитира Слави Трифонов не може да се примири, че не друг, а омразният му Къци го имитира[/caption]

Слави Трифонов бил бесен. Той направо излязъл извън кожата си, когато разбрал, че не друг, а Къци Вапцаров ще го имитира в шоуто "Като две капки вода". Слави буквално помел студиото си като "благославял" Къци и родата му до девето коляно. След това отправил и проклятие към Къци Вапцаров.

"Разбира се, Слави Трифонов не е вещица и няма магически сили. Така че проклятието му не е нищо повече от силни думи на разярен човек. Но той никога не е можел да понася Къци Вапцаров, дори за мъж го няма. А точно той трябва да се "всели" в образа му. Разбираемо е, че побесня", обясняват музиканти от Ку-Ку бенд.

Други обаче не са толкова убедени, че проклятието на Слави Трифонов не е успяло. Малко преди шоуто Къци Вапцаров едва не се пребил на сцената, защото не виждал почти нищо зад черните очила.

Той не спирал да се чуди как Слави Трифонов се движи с тях толкова време и още не се е претрепал някъде. Къци Вапцаров обаче бил особено доволен, че ще имитира Слави Трифонов и най-накрая ще му върне за годините, през които е бил осмиван от него хиляди пъти.

Защото Къци Вапцаров е може би един от най-любимите образи за майтапи от страна на Слави Трифонов. И той не веднъж го е осмивал и дори унижавал публично в своето шоу.

"Слави Трифонов обича да се подиграва с другите, но ако някой направи същото с него, не може да го преглътне. Самочувствието му е прекалено голямо", коментират хора от екипа му.