Николета Лозанова сама се издаде за първата й креватна гимнастика с Валери!

Николета Лозанова и Валери Божинов са мамили Алисия цели 4-5 години, преди тя да разбере за връзката им. В това се издаде самата Николета в интервю, когато разкри, че е пуснала на Валери едва на втората им среща. Която била в Парма.

Двамата се били виждали преди това само веднъж в столична дискотека и искрата припламнала. После Валери поканил Николета на гости в дома му в Парма и тя, разбира се, с охота се съгласила да отиде.

За първата им среща на светло, тя сложила тонове грим върху себе си и перука с дълга коса, тъй като тогава била късо подстригана. Когато отишла в дома му, Николета влязла да се изкъпе и тъкмо в банята Валери я видял с късата коса. Казал й, че не й е нужна перука, защото и така изглежда феноменално. Тогава именно се разиграла и първата им "фиеста" в леглото. А горката Алисия нямала представа какво прави бащата на сина й докато уж работи в Парма.

Николета започнала все по-често да лети при Валери и двамата прекарвали по цели седмици заедно като се отдавали на бурни креватни гимнастики. Свидетели на изневярата на Валери са убедени, че още от самото начало Николета била с ясна цел и тя гласяла: "Хвани богатата плячка!". Очевидно Николета и за миг не предполагала, че кариерата на любимия й ще се срине и той ще стигне дотам, че да се върне да рита в България.

Когато научила за връзката между Николета и Валери, Алисия била крайно шокирана. Още повече, след като проумяла, че била жестоко мамена в течение на години. Тя веднага изритала Валери Божинов от дома си и заявила, че повече не иска да чуе за него. А Николета само това и чакала, за да се намърда в дома му.

"Алисия е много горда жена и оправи живота си без предателя Валери. Той си подхожда с Николета, двамата са си лика прилика. Кой знае кога обаче тя ще му сложи рога заради друг, по-перспективен от него", коментират из столичните светски среди.