Отношенията между Слави Трифонов и Мартина Огнянова приключиха, говорят из светските среди в столицата!

Любовта или поне отношенията между Слави Трифонов и балерината Мартина Огнянова са приключили. Това говорят из светските среди в столицата, а и мълвата се разнася из самия екип на "Шоуто на Слави". А доказателство за мълвата на злите езици е, че фактът, че от седмица насам Мартина Огнянова е напуснала "Шоуто на Слави" и балет "Магаданс".

[caption id="attachment_312126" align="alignright" width="300"]Слави Трифонов и Мартина Огнянова сложиха край на отношенията си, вещаят от екипа на предаването Слави Трифонов и Мартина Огнянова сложиха край на отношенията си, вещаят от екипа на предаването[/caption]

Танцьорката я няма и никой не знае къде е, защо си е тръгнала, за колко време и дали изобщо ще се връща обратно. Към вероятността да не се върне обаче, сочи това, че вече й е намерена заместничка в лицето на русокосата Мария Митева, която е бивша гимнастичка.

"Странно е, че Мария дойде на мястото на Мартина. Това не е водещ, че да му се търси заместник, ако отсъства известно време. Тъкмо това ни води към мисълта, че Слави и Мартина са преживели срив в отношенията си и тя си е тръгнала завинаги. Самият Слави не коментира нищо и дори не повдига дума за Мартина. Не знаем какво да мислим. Дори музикантите от Ку-ку бенд гледат като изоглавени и не знаят какво става", разказват служители зад кадър от шоуто.

За да успокоят страстите, хора от екипа опитали да внушат на колегите си, че Мартина Огнянова има семейни проблеми и се е наложило да замине за родната си Варна, за да ги решава. Болшинството обаче са скептични по въпроса, тъй като тя е отсъствала и преди, но никога досега не са й намирали заместничка.

Мария Митева пасва едно към едно на визията на изчезналата Мартина като двете си приличат не само по цвета на косата, а и като тип лице. "Нещо намирисва тук. Но Слави Трифонов е човек, който никога и на никого не споделя личния си живот. И ако двамата наистина са скъсали, то сигурно дори приятелите му ще разберат чак след месеци", твърдят от предаването.