Времето лети свърши, но донесе справедливост и любов за най-страдащите герои и почитателите им

Времето лети направи така, че виделите всичко зрители да преживяват чувствата на героите си като собствени. Когато някои от тях си отиваха по волята на сценаристи, хората страдаха за тях като за живи същества, видя kliuki.bg

Айлин преминава през огън, но голямата й любов, в крайна сметка се възнаграждава с най-щастливият момент в сериала - омъжва се за своя Сонер. Красивата им история обаче приключи и феновете на „Времето лети” дълго оплакваха любимката си и се разсърдиха на актрисата, която се отдаде на нови проекти.

Въпреки лекарските предупреждения и молбите на семейството си, Айлин ражда дъщеря си Дениз. Умира на операционната маса и остава мъжа си съсипан за години напред.

Малкото момиченце расте с много любов от цялото семейство и чичо Сюлейман. Всички правят така, че бащата и дъщерята отново да станат семейство. Гувернантката Бахар има най-голяма заслуга, че щастието влиза отново в дома на Сонер. Тя връща усмивката и любовта в живота на бизнесмена. Двамата се оженват с благословията на семейството на Айлин, които я приемат като една от тях.

Мете намира щастие в любовта след дълго търсене и политически тормоз. Брат му Осман се отказва от любовта си към Айча, в името на този, който му е бил повече баща и който рискува дори живота си за него.

Осман е пораснал (наистина „Времето лети”), занимава с писане и създава неприятности на цялото си семейство заради политическите си пристрастия. Той обаче все още е малкото момченце за всички и историята му все още не е приключила.

Финалът на Времето лети изтечеФиналът на Времето лети изтече

Баба Хасефе страда за загубата на Али, но е все още със семейството му. Всички я обожават и са страшно ентусиазирани, че дори на тази възраст има претендент. Тя обаче отказва възможността за късна любов, но обещава на ухажора си да си останат приятели.

[caption id="attachment_312128" align="aligncenter" width="300"]Сбогом на " Времето лети" Сбогом на " Времето лети"[/caption]

Кемал, Нериман и Месуде са си все още същите злобни, завистливи и интриганти. Никога не изпадат в такова отчаяние, глад и унижение като Джемиле и децата й, но и не познават пълноценно щастие и голяма любов. Месуде направи чудеса, за да се омъжи за един дребен хитрец. Той обаче й слага рога, напуска я заради Каролин и тя се принуждава да се разведе с публичен скандал. Сценаристите обаче са щедри към нея. Появява се един младеж, който има интерес към вечно завистливата братовчедка на главните герои.

Каролин е все така руса и неудържима коварна манипулаторка и алчна златотърсачка. Избягва с парите на поредния измамен в Европа, но си остава отхвърлена и подиграна от всички, начело със собствения й син.

Насладете се на последния епизод на „Времето лети”:

http://goo.gl/pzmrEc