Орлин Павлов още страдал от края на любовта си с Яна, дори понякога ронил и сълзи при мисълта за нея

Мъката на Орлин Павлов по Яна Акимова вече започва да минава границите, защото певецът нощем плачел за хубавицата, научи Kliuki.bg. Близки до идола на тийнейджърките разкриват, че той е много зле откакто Яна се омъжи за небезизвестния Петко Димитров. От сватбата насам Орлин Павлов не само страдал за бившата си, но и често си поплаквал вкъщи. Даже само при споменаването на Яна, очите на певеца се изпълвали със сълзи, разкриват негови приятели.

[caption id="attachment_312165" align="alignright" width="300"]Орлин Павлов плаче като бебе заради Яна Акимова Орлин Павлов плаче като бебе заради Яна Акимова[/caption]

Болката му става още по-голяма и от факта, че Орлин няма дама до себе си, която да го утеши. Годинките си минават, а тези на Павлов не са вече малко. Той е 34-годишен и въпреки че това не е толкова висока възраст, когато говорим за полагане на семейни основи, музикантът вече сериозно се замислял за бъдещето.

Всеки ден Орлин Павлов се надявал да срещне друга като Яна Акимова, но така и не успява да го направи. В неговото сърце просто няма друга като танцьорката и може никога да няма вече. Приятели утешавали певецът да не се отчайва и че може би на турнето в САЩ ще срещне своята бъдеща съпруга. Орлин Павлов обаче не таи особени надежди за това, защото за него хубавата Яна е единствена, но тя вече е с Петко.