Бони прави от Михаела свое малко копие, което не се нрави на загрижени родители на други деца

В класа на 12-годишната Михаела е настанала истинска суматоха заради певицата Бони. Фолк дивата, която наскоро напусна "Пайнер", обличала и гримирала щерка си сякаш е голяма дама, пише Skandalno.net. Бони смятала, че в живота повече ще й върви на Михаела, ако постига всичко с визията си. Затова певицата слагала тонове грим по лицето на малката, обличала я в скъпи къси полички и я пращала в този шокиращ за дете вид на училище.

[caption id="attachment_312177" align="alignright" width="300"]Бони предизвика гнева на родители заради Михаела Бони предизвика гнева на родители заради Михаела[/caption]

Всичко това се вижда от родителите на съучениците на Михаела и накрая те просто не са издържали. По време на родителска среща този въпрос е бил сериозно повдигнат, научи Kliuki.bg. Според другите майки, Бони върши нещо отвратително с щерка си и й причинява непростими неща. "Ако още отсега изглежда като "кифла", сигурно ще започне да има отношения с момчета съвсем скоро, а това е недопустимо за 12-годишно дете...", възмущават се родителите.

Майки и бащи не искат да казват на Бони как да отглежда и възпитава Михаела, но по този начин се влияело негативно и на техните деца, които общуват всеки ден с въпросното момиче и може да поискат да станат като него.