Валери Божинов получи страшен шамар пред очите на цяла България!

Валери Божинов получи страшен шамар пред очите на цялата страна и то от бившата си жена Алисия. Най-сетне се разкри причината футболистът да избере Николета Лозанова пред певицата и тя определено не е голямата любов. Поне не е била, когато Валери се е разделил с Алисия.

Оказва се, че дни, преди да се разделят окончателно, Валери Божинов се правил на ударен и се кълнял пред Алисия, че не познава Николета, няма нищо общо с нея, а единствената жена в сърцето му е Алисия.

[caption id="attachment_312210" align="alignright" width="300"]Валери Божинов искал да остане с Алисия и сина си, но тя го натирила при Николета Валери Божинов искал да остане с Алисия и сина си, но тя го натирила при Николета /снимка: HotArena.net/[/caption]

Това сподели самата певица в откровено свое интервю, а преди дни го увековечи в най-новата си песен. В нея Алисия пее за Валери Божинов и в прав текст казва, че не той, а тя го е оставила.

"Аз избрах да не бъда с теб, а не ти. Не ти си тръгна от мен, а го направих аз", пее Алисия в песента си, чието име носи заглавието "Плачи сега". Познати и приятели на певицата се кълнат, че всичко това е самата истина и че до последно Валери Божинов е отричал забежката си с Николета и е правил всичко, за да задържи при себе си Алисия и сина си.

Алисия обаче била жена с чест и гордост, и дори за миг не се поколебала да сложи точка на общия им живот заедно и на всякакви отношения с изключение на бащинските му права към Валери младши.

"Валери Божинов пропиля живота си. Докато беше с Алисия, тя го стимулираше, даваше му сили и енергия да работи, да се развива в кариерата. А с Николета всичко това отиде по дяволите. Единственото, което я интересува е да се показва пред българите и да им набива в очите колко богати са тя и Валери Божинов. Затова и футболната му кариера ще приключи с трясък", коментират бивши приятели на Валери и Алисия.