Крисия Тодорова трябва да замести Цветелина Грахич, на която Слави Трифонов всеки момент ще й съобщи ужасната вест за уволнението й

Малко повече от месец трябваше на сладката Крисия Тодорова, за да придобие още по-голяма власт и участие в "Шоуто на Слави". На детето-чудо вече няма да се разчита само веднъж на две седмици и програмата "Запознай се с малките". Крисия ще трябва да пътува доста по-често до София, защото на нея ще се разчита да допълва Ку-ку бенд след уволнението на Цветелина Грахич, научи Kliuki.bg.

[caption id="attachment_312274" align="alignright" width="300"]Крисия Тодорова ще замести дупката, оставена от Цветелина Грахич Крисия Тодорова ще замести дупката, оставена от Цветелина Грахич[/caption]

Както писа "Всеки ден", младата вокалистка на музикалния състав всеки момент ще получи фаталната вест, че Слави Трифонов я освобождава, тъй като е бесен от любовните й забежки с Георги Милчев - Годжи, които пречат много на работата на Ку-ку бенд.

Дългия обаче не е от хората, които не мислят за бъдещето си и вече е решил да даде повече работа на Крисия Тодорова, която се превърна в по-популярна от Цветелина Грахич и любимка на целия народ само за няколко седмици. Малката сладурана ще трябва да помага на Лилия Стефанова, която пък се очаква да се превърне в основната вокалистка на Ку-ку бенд.