Актьорът Асен Блатечки е изправен пред сериозна дилема заради проблемите в семейството си!

Любовта е красиво чувство, но за жалост доста често тя не е достатъчна. Не и в случаи като тези на актьора Асен Блатечки и хубавицата Диляна Попова. Двамата са заедно от няколко месеца като наскоро Асен Блатечки официално призна всичко на съпругата си Катерина Горанова и й поиска развод.

А преди седмица из светските среди в столицата гръмна мълвата, че Диляна Попова е бременна и чака дете от Асен Блатечки. До момента нито той, нито тя са потвърдили или отрекли новината. Но по всичко личи, че това е вярно, след като бременността на Диляна Попова е довела до голяма драма в семейството на Асен Блатечки.

[caption id="attachment_312288" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки се съсипва заради лошото отношение на малката Катя, която защитава родителката си Асен Блатечки се съсипва заради лошото отношение на малката Катя, която защитава родителката си[/caption]

Съпругата на Асен Блетечки изпаднала в страшна и разтърсваща депресия, сякаш чак сега реално осъзнала случващото се. "Катерина е съсипана, а дъщеря й постоянно плаче и е много притеснена за родителите си. Досега Катя сякаш не осъзнаваше какво се случва. Въпреки че не го признаваше, тя таеше надежда, че Асен ще се нарадва на новата си любов и накрая ще му омръзне. Както се е случвало много често преди. Фактът, че ще има бебе обаче, го обвързва завинаги с Диляна Попова, а това направо убива Катерина", разказват притеснени приятели на Асен Блатечки и законната му съпруга.

Мъката на Катерина Горанова се предала върху общата им дъщеря - също Катя, която се настроила срещу баща си. Тийнейджърката не искала да разговаря с Асен Блатечки и го обвинявала за състоянието на родителката си.

"Точно тук е важният момент. Асен полудява от скръб, когато дъщеря му се държи така с него и го гледа като враг. Малката Катя е най-важното нещо в живота му. И ако в крайна сметка той избере да остане при семейството си, ще го направи само заради нея, не заради жена си. Бебето на Диляна обаче е фактор и ще трябва да бъде прието като такъв, няма друг начин", коментират близки до семейството на Блатечки, които в крайна сметка още не смеят да прогнозират развоя на събитията около тримата.