Диляна Попова най-сетне се омъжи!

Най-сетне чудото се случи и красавицата Диляна Попова се омъжи. Манекенката, която се изявява и като актриса, имаше дългогодишна връзка с фронтмена на група Д2 Дичо, но днес е лудо влюбена в мъжа на живота си, който се оказа Асен Блатечки.

Семейният Блатечки заряза съпругата си и 14-годишната си щерка, за да се отдаде на Диляна Попова и любовта им. Не за него обаче се омъжи красавицата, а за колегата му Юлиан Вергов. Двамата си казаха "Да" в обредния дом в "Мусагеница", а булката сияеше от щастие.

Разбира се, всичко това е прекрасно, но не е реално. Сватбата на Диляна Попова и Юлиан Вергов е част от новите епизоди на сериала "Революция Z", където героите на двамата са влюбени един в друг до полуда. Диляна Попова е учителка по математика, луда по героя на Юлиан Вергов на име Савов.

Феновете на сериала са очаровани от прекрасната сватба на любимците си, но повече от всичко копнеят да видят истинската сватба на красавицата Диляна Попова и любимеца на момичетата и жените Асен Блатечки.

Припомняме, че след като избухна скандала около връзката на Асен Блатечки и Диляна Попова, двамата се покриха от медиите, а самата Диляна се затвори у дома си и не иска да се среща дори с най-добрите си приятелки, докато не отмине бурята.

[caption id="attachment_312345" align="alignright" width="300"]Диляна Попова е най-красивата булка на света, за жалост младоженецът не е Асен Блатечки Диляна Попова е най-красивата булка на света, за жалост младоженецът не е Асен Блатечки[/caption]

В депресия и също затворена между четири стени е и съпругата на Асен Блатечки - Катерина Горанова, която останала като попарена от новината, че Диляна Попова чака дете от мъжа й. Катя приела много зле този факт, тъй като осъзнала, че и последната нишка, която я свързва с Асен Блатечки, се е скъсала и единственото общо помежду им оттук нататък, остава само щерка им Катерина.

Асен Блатечки и Диляна Попова живеят заедно вече няколко месеца, а след развода на актьора е много вероятно да видим и реалната сватба на Диляна Попова.