Поп-фолк изпълнителят Галин бе разкрит от бившия на Мариан Кюрпанов! Певецът се оказа като модела от "ВИП Брадър"

Разтърсващо за цялата общественост признание направи Любомир Сеферов, научи Kliuki.bg. Той е разпространил въпросните снимки на Галин в интернет, които съвсем скоро приковаха вниманието на всички фенове на чалгата. На тях певецът в хванат в доста близки отношения с друг мъж. Веднага плъзна слухът за ориентацията на Галин по отношение с кого си ляга.

Оказва се, че цялата история е била разпространена от бившето гадже на Мариан Кюрпанов. Преди време Любомир Сеферов разкри, че вицешампионът на "ВИП Брадър 2013" е вършил платени услуги за господа в Италия. Сега пък новата му "жертва" се казва Галин. Очевидно Любо иска да разкрие докрай популярните личности, които крият себе си пред хората. Самият Сеферов винаги е бил открит и е признавал влечението си към мъжкия вид на човечеството.

Не е ясно как точно е приключила любовта му с Мариан. Има вероятност злепоставянето на Кюрпанов да е отмъщение на бившия му. Което пък поставя въпроса дали Любомир е имал отношения и с Галин и сега също да търси отмъщение. Едно обаче е ясно - има доста прикрити хора в българския шоубизнес, чиято съшност е съвсем различна от общоприетата. Това твърди и бившият на Мариан. Той споделя, че знае още много подобни случаи като този с Галин.

Всъщност Кюрпанов не е с влечение само към мъжкия вид. Той обожавал жените. Носи се слух, че е минал веднъж Лияна. При Галин ситуцията е същата. И той е бил засичан с жени. Може би точно това дразни Любо, който е с еднопосочен път в това отношение.

В момента Любомир Сеферов се подвизава в Италия. Той погна Мариан Кюрпанов отдавна с разкритие как си е уредил участието във "ВИП Брадър" и всъщност е сред основните виновници фотомоделът да има славата на харесващ мъже. Сега може би същото ще сполети и певеца Галин, чиято репутация на такъв вече започва да се заражда.