Албена е бясна Тя завинаги е отсвирена от култовото предаване на Нова телевизия „Денсинг Старс”.

Актрисата Албена Михова приключи танцувалната си сага в култовото предаване на Нова телевизия "Денсинг Старс".

Толкова страст, толкова умение хвърли русата варненка с големите трапчинки, за да се задържи на подиума със своя партньор Петьо, но не успя. Зрителите казаха своето „не” на по-нататъшната й поява на сцената на танцувалното шоу.

[caption id="attachment_312463" align="alignright" width="300"]Албена напусна "Денсинг Старс" Албена напусна "Денсинг Старс"[/caption]

На елиминациите снощи останаха три двойки. Публика и жури експлодираха след сензационното изпълнение на двойката Нели и Атанас Месечков. Танцът им беше страстен, невероятен, вълшебен.

Остави зрителите без дъх. Актьорът Христо Мутафчиев, който е един от журито дори каза, че не е необходимо да плаща скъпи билети, за да ходи до Холивуд. Той просто се пренесъл при тях.

За да се прецени кой ще продължи следващата седмица в ритмите на салсата, един срещу друг се изправиха двамата актьори Албена Михова и колегата й Дарин Ангелов.

Те дадоха всичко от себе си в тази решителна, последна битка на арената. Чувството беше върховно, борбата тежка, докрай драматична и експлозивна. Но накрая чаровната актриса беше победена. Резултатът на публиката беше почти два пъти в повече в полза на синеокия й колега.

Въпреки всеотдайната защита от страна на бизнесмена Петко Димитров, съпруг на професионалната танцьорка Яна, Албена не успя.

Огромно беше разочарованието на Албена Михова. Но като добра актриса тя умело го прикри и дори успя да изрече няколко думи преди да си тръгне.

Каза, че е дошла не толкова да спечели, колкото да се забавлява. И успя да покаже за пореден път, че го умее.

Все пак атрактивната дама скри дълбоко в себе си покрусата си, която й личеше отдалече. Миналата година тя беше участничка в друго шоу, също набиращо популярност „Като две капки вода”.

В него половинката на победителят от „Мюзик айдъл” Тома също си тръгна разстроена. И то доста, защото пак не се класира на челните позиции.