Марина Мицич утеши разбитото сърце на татуирания мачо, който вече дори се вживява в образа на неин закрилник

Марина Мицич е новата тиха лудост на Емил Каменов.

Гергана Грънчарова не отвърна на страстните чувства на професионалния охранител. В Базата вече се пускат провокативни шегички как малката не носи на пиене. Освен това на всеки лайф Опосумите си правят дебелашки шегички със съкрушения Ромео.

На оскърбения Емо Каменов това му дойде в повече и заедно с омаскарения плейбой Борислав стигнаха до извода, че са се провалили в търсенето на любовта в Базата.

При Боби нещата може и да са така – след публичната обида, която нанесе на Индира и интригите, в които се оплете, успехът му и навън е съмнителен. При Емо обаче нещата стоят по различен начин, видя kliuki.bg

Мъжете са си го приели такъв, какъвто е, жените му съчувстват и в тях той събужда майчинските чувства. Изслушват го и го утешават, а една от тях дори го има за особено близък. emo Марина Мицич дразни всички понякога в къщата, но не и Каменов. Тя се нуждае от непрестанна закрила и обожание, той пък умира да демонстрира сила и не се страхува от романтични жестове.

Двете самотни душички и преди си бяха особено близки, но напоследък симпатията става все по-голяма. Емо разглежда снимките на близначките Джорджи и Никол, кани се да бие бившия на тунингованата хубавица и дори танцува с нея на гладно под звуците на любимата Цеца.

Вижте как Каменов бавно, но сигурно завоюва сърцето на Марина Мицич във ВИДЕАТА ТУК, ТУК и ТУК!