Велика постъпка на Йорданка Христова показа на България, че все още има достойни хора в нея

Голяма човечност от страна на Йорданка Христова трогна България. Великата певица се прояви и като велика личност. Естрадната звезда на българската музика спаси човешки живот, научи Kliuki.bg.

Това се е случило в столичния НАП, където Люси Иванова припаднала в следствие от хипертония. Единствено Йорданка Христова се е притекла да спасява жената, която без помощ е можело и да загине. Незнайно защо всички останали стояли и гледали. Данчето успяла да върне Люси в съзнание чрез масаж на слепоочията и вода върху лицето. След това самата певица закарала с автомобила си потърпевшата до най-близката болница за преглед.

[caption id="attachment_312544" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова показа голяма човечност и засрами младото поколение Йорданка Христова показа голяма човечност и засрами младото поколение[/caption]

Йорданка Христова не смята, че е направила нещо голямо. Тя не се има за герой, защото постъпката й е задължение на всеки човек. Не обаче всеки в днешно време го прави. Това ясно се е видяло и по време на въпросната случка, когато всички други са стояли безучастни.

Без намесата на Данчето е можело да се стигне даже до фаталния край, разкрива болната от хипертония. Тя е много благодарна на певицата, пише Skandalno.net. Йорданка Христова показа, че слава и човечността могат да вървят ръка за ръка.