Асен Блатечки и Диляна Попова стават родители след четири месеца!

Само след четири месеца актьорът Асен Блатечки и красавицата Диляна Попова ще станат родители. Манекенката е бременна в четвъртия месец, но упорито продължава да крие този факт като почти не се показва от вкъщи. За Диляна Попова това ще е първото дете, докато Асен Блатечки има 14-годишна щерка от благоверната си Катерина.

[caption id="attachment_312604" align="alignright" width="300"]Диляна Попова се появила в живота на Асен, когато чувствата му към съпругата вече били охладнели Диляна Попова се появила в живота на Асен, когато чувствата му към съпругата вече били охладнели[/caption]

Той обаче ги изостави заради любовта си към Диляна Попова, която се родила напълно спонтанно, разказват приятели на младата двойка. Факт е, че Диляна Попова и Асен Блатечки не са били заедно докато течали снимките на "Стъклен дом". Отношенията им били чисто приятелски и Асен Блатечки опитвал да съживи брака си с Катерина Горанова, в името на дъщеря си Катя.

Това обаче не се получавало, защото чувствата му към Катерина отдавна били охладнели. "Те се отдалечиха страшно много. Вече не можеха да разговарят като преди и вси по-често се караха за нещо, мненията им се разминаваха. Не можеше да им помогне и сдобряване в леглото, тъй като искрата бе угаснала. Точно в този момент Асен започна да се среща все по-често с Диляна Попова. Двамата ходеха на по кафе, бира и прочие, докато в един момент разбраха, че са страшно близки и докато се усетят, трябваше да си признаят, че са влюбени", доверяват колеги на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Убеден, че точно Диляна Попова е жената, с която иска да прекара живота си занапред, Асен Блатечки отишъл при благоверната си и открито й признал за чувствата си. А тя, понеже е интелигентна жена, без скандали и мрънкане му събрала багажа и го пратила да си търси щастието.

Днес той и Диляна Попова делят един покрив, но все още продължават да мълчат относно връзката си и детето, което очакват. Това обаче няма да е задълго, тъй като в скоро време на Диляна Попова ще й проличи и двамата най-после ще трябва да признаят очевидното.