Лилана разкри своя любим, който е много известен!

Поп изпълнителката Лилана, която изпълняваше хита "Сама", винаги сериозно е прикривала личните си преживявания и е страняла от публични изяви с половинката си. Въпреки че редовно са и задавали въпросите кой е мъжът до нея и влюбена ли е, тя редовно е отбягвала отговора.

[caption id="attachment_312645" align="alignright" width="300"]Лилана разкри кой е мъжа до нея Лилана разкри своя любим мъж[/caption]

Както се пише в изданието "iNEWS" и във вестник "Монитор", наскоро са засекли Лилана в компанията на Васил Божков, който е спряган за може би най-заможния българин. На участие на Мария Илиева присъствали двамата и не криели своята близост.

Васил Божков е значително по-възрастен от певицата, но от години той е спряган за нейна половинка, припомня Kliuki.bg. Още преди време директно зададоха въпроса на младата блондинка дали Божков е приятелят й. Тогава тя даде уклончив отговор, но не отрече нищо. Доста елегантно се измъкна от подробностите, като заяви, че е с този човек от много време, че той е сериозен мъж и тя разчита на него, защото средата, в която човек се развива, е много важна, а досега той е бил нейната среда.

Разбира се, нищо официално не е потвърдено и от двамата, но тази мълва се носи отдавна, а може би пък сега вече Лилана и Васил Божков са решили да не крият отношенията си. Със сигурност това е разочарование на феновете на Лили, които са били влюбени в нея, както и за много дами, тъй като Божков е апетитна хапка с всичките си възможности и материално благосъстояние.