За да стане по-харесван на сцената, Веселин Маринов ще се подложи на рискована операция

Години наред завистливи и злобни душици се подиграваха на потенето на Веселин Маринов, за да успеят накрая да го накарат той да сложи край на това. Веско е твърдо решен да легне под ножа в най-скоро време и да си направи операция за премахване на потните жлези, пише "Всеки ден". След нея ризата на певеца по време на концертите вече няма да бъде напоена от пот, което би трябвало да спре подигравките на критиците му.

[caption id="attachment_312675" align="alignright" width="300"]Веселин Маринов по време на един от потните си концерти Веселин Маринов по време на един от потните си концерти[/caption]

Операцията обаче крие доста голям риск, разкриват медицински лица. При хирургическа интервенция от този тип никога не се знае как организмът на пациента ще възприеме новата ситуация. Ако не успее да го направи, може да стане страшно и да има странични ефекти като недостатъчно охлаждане например. Веселин Маринов обаче е готов на всичко, за да спре подигравките, научи Kliuki.bg.

Наистина е жалко, когато самият пациент няма нужда от операцията, но завистливи и злобни коментари го карат да рискува здравето си. Дано все пак всичко мине идеално за Веселин Маринов, защото той е един от емблематичните ни изпълнители в естрадната музика.