Крум е бил жестоко измамен и после изнудван от румънски композитор

Долно нещо причиниха на певеца Крум. Композиторът на новата му песен "16 сантиметра" е излъгал Крум, че не е получил парите по сделката относно авторските права, заради което не позволява на певецът да пусне официално песента в ефира на "Планета", съобщава Signal.bg.

Измамата на композитора, който е румънец, започнала още с формирането на песента и видеоклипа към нея. Всичко било готово и Крум вече приготвял нещата за официалното представяне на парчето, когато му дошла като студен душ новината от въпросния композитор, че не е получил нищо в банковата си сметка.

[caption id="attachment_312732" align="alignright" width="300"]Крум стана жертва на алчен румънски композитор Крум стана жертва на алчен румънски композитор[/caption]

Първоначално Крум се доверил на композитора, но тъй като все пак става въпрос за много пари, проверил нещата с помощта на следователи. Те са установили долната лъжа на композитора, намирайки доказателства, че парите са били получени лично от него.

Очевидно румънецът е искал да изиграе Крум с двойно по-висока сума от договорената. Доста долна постъпка от негова страна, но певецът не се дава. Той възнамерява да заведе дело, с което законно да принуди румънецът да отстъпи излъчването на песента в ефир. Към момента наглостта на композитора минава всякакви граници с продължаващата лъжа за парите и отказа за съгласие да бъде излъчено парчето по телевизията, ако не му бъде платено.

Крум просто не е на себе си в момента, научи Kliuki.bg. Той много разчитал на този сингъл, надявайки се да стане хит и с него да се завърне триумфално на екран, тъй като през 2014 година феновете още не са видели нищо от него. Сметките на Крум обаче тотално се объркват с тази измама, заради което той съвсем логично е извън кожата си.