Виктория Джумпарова стана неочаквано „серийна крадла на чужди мъже”

 Виктория Джумпарова лъсна в „Къртицата", благодарение на "добре информирания" си бивш.

Моделката може дълго да съжалява, че влезе в приключенското реалити на TV7. Тя трябваше да разкрие най-пазените си тайни, да се справи с откритата враждебност в Базата и хората, заради които биха я осъдили най-много – семейство Русеви. Виктория Джумпарова се справи максимално добре – всички вече са я приели, има и приятели дори, справя се чудесно на игрите и дори има шанс да отиде на финал, видя kliuki.bg

За беда, в Базата все още е най-голямата й провокация – бившият й любовник Емил. Коварният бизнесмен не само я обижда пред камерите и зад гърба й, но и се стреми по всякакъв начин да я очерни в очите на съотборниците си и на зрителите.

В действителност може все още да е привлечен от нея, но това не е пречка да я злепоставя при всеки повод. Емил Русев успя да превърне един обичаен разговор в Базата в грозна интрига. Жертвата му, естествено, беше Виктория Джумпарова.

Докато играчите лежерно одумват футболистите и техните миски, коварният Емил изкара изкусителката си – серийна крадла на женени мъже.

[caption id="attachment_312745" align="aligncenter" width="300"]Виктория още не знае какво ще чуе на следващия лайф Виктория още не знае какво ще чуе на следващия лайф[/caption]

Стана въпрос за една от носителките на титлата „Мис България” – Теди Бургазлиева. Синеоката красавица имала красива любов и брак с Александър Младенов. Тогава Емо Русев „случайно”, но скорострелно подхвърли, че палавият футболист развалил всичко като легнал с най-близката й приятелка моделка. „Виктория се казва”.

По интонацията и коментара „Пак не е знаела, че е женен” се разбра коя е разбила живота и сърцето на Теди Бургазлиева. Най-зле прие нещата ММА-боецът Георги, който по принцип демонстрираше безразличие към бившата любовница на Емо. Този път спортистът стигна далеч в квалификациите.

Виж как Виктория Джумпарова пострада отново от интригите на Русев във ВИДЕОТО ТУК!