Кристина Патрашкова може да завиди на бедрото, което разкри шоуменът, благодарение на „мъжкия вятър” в шоуто

Кристина Патрашкова лъсна на сцената на „Като две капки вода”, благодарение на Къци Вапцаров!

Дребничкият шоумен беше дежурна жертва на хапливия език на журналистката, докато деляха общ покрив във „ВИП Брадър 2012”. Двамата може вече да са си простили, че са се дразнили по време на престоя си, но старата вражда може да се поднови, ако Кристина Патрашкова прочете форума на „Като две капки вода”.

Къци Вапцаров имаше за задача да влезе „в кожата” на Риана и да изпълни убийствения й хит „Diamonds”. Шоуменът – перфекционист наистина срази зрителите, но от смях, видя kliuki.bg. kristina patrashkova Тежък грим, характерни очила, перлено колие и убийствени крака демонстрира Къци на сцената на „Като две капки вода”. Феновете на предаването просто не обърнаха вниманието на напъните му да го докара откъм пеене Риана. Всички бяха поразени от гледката!

Кукленият актьор така показа едър и жартиер, че Юлиан Константинов си пожела миля му Къцамун да подгрее публиката на „Черно фередже” в Перник. Всички се заляха от смях, особено като се появиха Зуека и Рачков също с жартиери.

Всичко би било идеално, ако не се появиха дежурните мрънкачи във форума: „Нееее, тоя път го провалиха”, „Ми то това беше Кристина Патрашкова, не Риана”, „Никакво пеене, само сеир видяхме!”

Има, разбира се, и други, които си харесват Къци във всички превъплъщения. Даже и да намират прилика с Кристина Патрашкова, смятат, че това е карма и заслужена вендета за шоумена. Вижте във ВИДЕОТО!