Емилия е била унизена от своя колежка преди години! Анита е взела без проблем любовта й!

Истинска драма е преживяла Емилия преди да се влюби в Коко Динев, научи Kliuki.bg. Тогава тя е имала любовни взаимоотношения с бизнесмен, чието име до ден днешен не е известно, знае се само, че е от Русе. Двамата били истински влюбени, говорят слуховете, преди на хоризонта да се появи бъдещата колежка на Емилия - Анита.

Ани просто омагьосала любимия на Еми и го отмъкнала от нея без да й мигне окото. Месеци наред изпълнителката на "Нежни устни" страдала и не излизала навън, освен по работа. Драмата на Емилия била наистина огромна, но тогава като ангел спасител се появил Коко Динев, който току-що се бил разделил с Анелия. Футболният бос заличил цялата мъка от сърцето на Еми и я накарал отново да повярва в любовта.

[caption id="attachment_312769" align="alignright" width="300"]История от миналото на Емилия излезе наяве История от миналото на Емилия излезе наяве[/caption]

Анита стана популярна за обществеността чак през тази година, но не толкова с песните си, колкото със скандалните си изцепки. Блондинката бе изгонена от опера заради физически наслади с приятеля си. Наскоро пък пусна скандална фотосесия, на която държи Библията изцяло без дрехи.

Емилия никога не е била от този тип певици като Анита. Тя не търси скандалното и рядко можем да видим от нея нещо непринудено или по-разкрепостено за пред хората. Може би именно затова бившият й я е оставил, търсейки нещо по-динамично. Самата Емилия обаче едва ли съжалява, тъй като след това създаде свое семейство с Коко Динев.