България отново ще се наслаждава на Йорданка Христова! Данчето се звръща на голямата сцена! Очакванията са огромни!

Всички българи вече сме в екстаз, защото великата Йорданка Христова се завръща. Да, това е точната истина. Данчето ще възобнови своите участия по българските заведения, научи Kliuki.bg. Макар да е вече на 70 години, голямата ни естрадна певица е решена да възроди славната си кариера и започва с мисията си още през следващия месец.

Всичко ще започне в Габрово, където Йорданка Христова ще зарадва с песните си местните жители, пише ПИК. После предстоят още няколко български дестинации, които ще се решат в движение. Има вероятност Данчето да направи едно малко турне в страната ни. Не го е правила от години. След това тя ще замине за Норвегия, където шоуто ще продължи.

[caption id="attachment_312825" align="alignright" width="300"]Йорданка Христова се завръща, България в екстаз! Йорданка Христова се завръща, България в екстаз![/caption]

Йорданка Христова всяка година се появява по мероприятия, където изпълнява някоя и друга песен, но нов проект не е правила от години. След ангажиментите си с участията в България и чужбина, великата певица ще се заеме с работата по новия си албум. Отдавна тя не е издавала нов албум и за всички почитатели на музиката ще бъде доста интересно да чуят и видят как Данчето ще се впише в днешната музикална обстановка.

Очакванията към Йорданка Христова са големи. Лили Иванова е единствената от нейното поколения, която продължава да твори и до днес. Лили се справя страхотно и модернизира стила си до съвършенство. Дали и Данчето ще успее да го стори, скоро ще узнаем.