Невероятна красавица заменя Гена Трайкова в Новините на Би Ти Ви

Невероятна красавица заменя Гена Трайкова в Новините на Би Ти Ви
5 (100%) 8 votes

Телевизионната медия Би Ти Ви се сдоби с нова журналистка

Най-накрая Би Ти Ви намери на кого да повери мястото на повишената Гена Трайкова. Това е красивата Лиляна Боянова, която идва от ТВ7, пише ПИК. Очаква се Лиляна много да раздвижи медията, която започва да залязва след толкова многото напуснали журналисти в посока Нова ТВ.

Според информацията на Kliuki.bg, Лиляна Боянова е била избрана лично от Гена Трайкова. От месец бившата на Венелин Петков търси на кого да повери Новините, след като получи повишение и от май сяда зад кадър. Боянова е перфектният избор, счита новата й шефка Трайкова, тъй като Лиляна има перфектна визия и богат опит като водещ на новини.

Лиляна Боянова ще омайва колегите в Би Ти Ви

Лиляна Боянова ще омайва колегите в Би Ти Ви

Преди ТВ7 Лиляна Боянова бе част от екипа на Про.бг и всъщност още тогава е работила за Би Ти Ви, тъй като в онова време двете телевизии бяха слети. Хубавицата има опит и в ВВТ и Инфо радио. Двете с Гена Трайкова се познават още от 2008 година. Русокосата началничка е смятала да й предложи работата отдавна, но за всеки случай е прослушала и други кандидатки. В крайна сметка първият й избор се е оказал и последен.

Мъжете в Би Ти Ви вече могат да почнат да празнуват, защото в техния екип идва една невероятна красавица. Да видим обаче дали освен красота, тя ще донесе и нещо друго на медията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Невероятна красавица заменя Гена Трайкова в Новините на Би Ти Ви”

 1. ира

  апр. 29. 2014

  къде видяхте красотата и, има физиономия на кон

 2. Кира

  апр. 30. 2014

  Ире, що се те покажеш ти на снимчица, та да те видим колко си хубава ?! Сигурно изглеждаш като гранясала мекица и слагаш чувал на главата ако трябва да те шибат !

 3. 1234

  май 03. 2014

  Ира е абсолютно права огромна долна мандибула, точно като на кон, жената-челюст.

 4. 5678

  май 10. 2014

  Погледнете и други снимки на това момиче и ще видите сами, че няма такава мандибула и е много хубава. Ама то злобата си е човешко качество .

Добавете коментар