Елена Георгиева най-после намери пълно щастие и верен рицар, който да го сподели с нея

Елена Георгиева показа кой е в основата на пълното й щастие.

Смуглата изкусителка преживя изключително крайни емоции благодарение на Нова телевизия. Ту беше провокирана до край и разби брака си в „Биг Брадър 2” и беше охулена от псевдоморалисти като пропаднала, ту се върна като всеобща любимка на сцената на „Dancing stars”.

Елена Георгиева дори сподели, че не е очаквала, че може да изпита такова щастие, благодарение на Нова. Заради това, че се влюби и Миро добре изигра ролята си на сломен мъж, той получи 200 бона, нея пък я заклеймиха, видя kliuki.bg.

И тъкмо, когато се радваше на своя реванш, получи сериозна травма, която я извади без време от красивото шоу. Елена Георгиева пак проля сълзи на сбогуване, но пък всички показаха колко много я обичат и как я чакат да се върне на дансинга.

Тя преодоля болката и пренебрегна лекарските предписания и отново я видяхме да се вихри на дансинга. Алфредо я наказа с безпрецедентна единица, но и това не я сломи!

Снощи, очаквано, тя и партньорът й Дидо бяха на елиминации, но се представиха така, че самата Галена Великова излезе да ги поздрави! Всички ги аплодираха бурно, а плямпалото Илиана Раева разказа как непознати вече поздравяват и прегръщат родителите й, защото са отгледали прекрасно дете.

[caption id="attachment_313005" align="aligncenter" width="300"]Това е човекът, който върна усмивката на Елена Георгиева Рицарят на Елена Георгиева[/caption]

И като венец на всичко това – пръв защитник и беше не друг, а тайнственият любим на Елена Георгиева. Всички най-после видяха този, който върна усмивката на лицето й. Разбрахме, че се казва Илиан и че не пести сили да я подкрепя в трудни моменти.

Виж какво лично послание до зрителите изпрати приятелят на Елена Георгиева във ВИДЕОТО ТУК!