Венета Райкова уличи президентшата в прелюбодеяние, докато празнува рождения ден на съпруга си

Венета Райкова направи най-скандалното разкритие за Росен Плевнелиев и семейството му, докато Тишо се опитва да празнува рождения си ден.

„Професионалната клюкарка” от Нова телевизия доказа славата си за пореден път. На връх най-личния празник на благоверния си блондинката изкара държавния глава рогоносец, съобщиха първи Razkritia.com.

Водещата на „Горещо” излезе със съпруга си на поредната вечеря в баровско заведение и спази „традиционното” снимане на вечерята си за Фейсбук и разпространение на пикантна информация – кой с кого какво прави около нея.

Този път прицел на непропускащата удар Венета Райкова стана Първата дама. Юлияна Плевнелиева ревностно пази анонимността си и неприкосновеността на личното си пространство, но това не може да спре жадната за сензации водеща.

Блондинката „изръси” във Фейсбук като веща в занаята: veneta raykova 1

veneta raykova 2 Тя не посмя да изрече това, което си мисли, но за последователите й в социалната мрежа стана ясно – най-компетентната в светските среди е пипнала Юлияна Плевнелиева, че си е зарязала мъжа и децата, за да брише по кръчмите с млад любовник.

За нейно огорчение нито мъжът й посрещнал с ентусиазъм „ударът на ударите” й, нито феновете й показаха възторг от информацията. Венета Райкова направо беше потресена, че вместо да поискат линч за Първата дама, последователите й я смятат за махленска клюкарка: veneta raykova 3 veneta raykova 4 Обидата за сплетните може и да преглътне, но не и това, че се съмняват в достоверността на информацията й, смеят й се от kliuki.net:

Огорчената водеща примирено реши да пие едно за здравето на мъжа си и забрави да напомни, че първа направи папарашки удар с Иван, Андрей и любимите им и Сотир Цацаров на тайнствена среща.

Бедната Венета Райкова! Да плюеш на личния празник на съпруга, с когото имаш такова образцово семейство, а никой да не ти каже: „Евала!”