Ани Салич проговори за предаването си, което се очаква с огромен интерес в ефира на Нова ТВ!

Днес специален гост в "На Кафе" при Гала беше новото попълнение на Нова ТВ - Ани Салич, видя Kliuki.bg. Напусналата конкуренцията бТВ водеща ни запозна с живота си още от детството, говори за ученическите си години, за родния си град, за хубавите си спомени. Разказа, че първата и голяма любов е траела цели седем години, отишла заради нея в Германия, но нещата не се получили накрая.

[caption id="attachment_313038" align="alignright" width="272"]Ани Салич говори за новото си предаване Ани Салич говори за новото си предаване[/caption]

След поредица от различни професионални превъплащения като - секретарка, преводач и куп други неща, се пробва като журналист. Първото й работно място всъщност е Нова ТВ, но за кратко. след което звездата й съвсем случайно изгрява реално в ефира на бТВ, откъдето си тръгна съвсем наскоро след дълги години журналистическа кариера в медията.

Интересно беше, че най-после Ани разказа накратко за какво ще бъде новото й предаване. То стартира идната неделя, по Великден, обедно време и ще ни запознава с действителния живот от близо на известните българи. Първите епизоди са главно с певци, актьори, Гала също получи покана да участва. За две седмици Ани Салич дава малка камера на своя участник и той решава каква част от ежедневието си иска да покаже на публиката. Ани каза, че това е нейният отговор на жълтата преса, показва известните хора такива, каквито са.

В първия епизод ще можем да видим Маги Халваджиян, за да разберем кога намира време и за семейството си и любовта, въпреки безбройните си професионални ангажименти.