Алисия е бясна от историята с Валери-младши и Николета Лозанова! Тя намекна, че всичко е скалъпено от някого, сред заподозрените е и самата Николета!

Певицата Алисия е много наранена и същевременно бясна от новината, че Валери-младши е псувал Николета Лозанова. Фолк дивата не е съгласна с изписаното по всички медии през последните дни. Според фолк дивата, има някакъв заговор срещу нея и затова са намесили сина й. Бившата на Божинов намекна в интернет, че нарочно някой се опитва да я нарани, като най-вероятно имаше предвид Николета Лозанова.

[caption id="attachment_313066" align="alignright" width="300"]Алисия намекна за заговор на Николета и използване на Валери-младши Алисия намекна за заговор на Николета и използване на Валери-младши[/caption]

Kliuki.bg припомня, че преди дни излезе информация, че Валери-младши е псувал Николета, подучен от майка си Алисия. Това очевидно много е наранило изпълнителката на "Палиш, палиш" и затова тя изрази негодуванието си във Фейсбук. Там обаче тя намекна, че това се е направило умишлено, за да бъде наранена.

"Потресена съм колко ниско падат някои личности, за да ме наранят!" - са думите на Алисия в социалната мрежа.

Привидно мнозина може би са помислили, че става дума за журналистите, но всъщност информацията за псуването на Валери-младши може да е дошла от самата Николета Лозанова, която иска да нарани Алисия. Бившата на Божинов много добре знае на какво е способна Ники. Алисия се държи добре с Никол, като дори пусна братчето й на нейния рожден ден. Дали обаче на Николета й пука за 6-годишния Валерко?