Чарли Шийн готви грандиозна подигравка за булката си на сватбата им

През лятото скандалният Чарли Шийн ще сключи своя брак номер 4. Той обаче е направил истинска гавра с годеницата си, като е изпратил покана на бившата си съпруга Брук Мюлер, научи Kliuki.bg. Въпреки че новата му любов не е в обтегнати отношения с бившата му, надали би й било приятно точно Мюлер да присъства на сватбата.

"Това е подигравка не само към Брет, но и към цялата церемония" - коментират възмутени родителите на булката.

[caption id="attachment_313082" align="alignright" width="298"]Чарли Шийн и прелестната Брет Роси Чарли Шийн и прелестната Брет Роси[/caption]

Според слуховете, Чарли Шийн е в доста близки отношения с Брук Мюлер след като двамата се сдобриха. Преди това те бяха на нож и водиха непрестанни дела за имущество и попечителство. Преди месеци обаче Шийн и Мюлер са се сдобрили и започнали да прекарват доста време заедно. Брет Роси, за която ще се жени актьорът, знае за това и го приема като приятелство, но Чарли мина границата с поканата за сватбата.

Скандалният анктьор е лудо влюбен в своята колежка. Двамата се познават от киното, но Бред Роси се снима в по-пикантни филми, които са забранени за непълнолетни. Между нея и Чарли Шийн има истинска любов, убедени са близките им. Още преди два месеца актьорът се подигра с медиите, пускайки слуха, че се е оженил за Роси. Това се оказа лъжа, но годеж действително има и той е бил изключително скъп.

Никоя булка обаче не желае да гледа бившата на мъжа си на собствената си сватба. Явно Чарли Шийн не се съобразва въобще с деликатната ситуация и горката Брет Роси ще трябва да изтърпи тази подигравка на актьора.