Славена Вътова има нов възлюбен!

Щастливецът е млад, но сочен за един от най-желаните милионери у нас, живял е дълго време в Щатите и бил много ерудиран и с големи финансови възможности, което привличало момичета, които се интересуват от заможни мъже. Досега излизал все с популярни жени или манекенки с перфектна визия, научи Kliuki.bg.

Младият бизнесмен харесал Славена Вътова, която е носителка на титлата "Мис България 2006", още от популярното клипче в интернет, където Славена и тогавашното й гадже са се отдали на любовни ласки. Това скандализира публичното ни пространство, но явно милионерът е бил привлечен от красивата  тъмнокоса моделка, пише "Lifestyle.bg".

[caption id="attachment_313097" align="alignright" width="244"]Славена Вътова с нов мъж Славена Вътова с нов мъж[/caption]

Близки на двойката казват, че са заедно от няколко месеца, като инициативата подел младежът, който от известно време постоянно се интересувал от Славена Вътова, пращал й подаръци, цветя, съобщения и не спирал да я ухажва, за да привлече интереса й. Накрая Славена се решила да започне нещо по-сериозно с него и се разделила с мъжа, с когото тогава излизала.

[caption id="attachment_313118" align="alignleft" width="295"]Славена Вътова си остава една от най-естествено красиви носителки на "Мис България" Славена Вътова си остава една от най-естествено красиви носителки на "Мис България"[/caption]

Славена Вътова е много желана и красива дама. На този и на който и да е друг мъж ще му трудно да я задържи за дълго, ако не се постарае наистина много, така че на въпросния милионер никак не му е лесна задачата. Но поне засега може би двамата са щастливи заедно.